Novosti

Najnovije vijesti i savjeti na jednom mjestu

Važna obavijest-Zastoj u radu glavnog linka Metkom mreže (20.04.2017.)

Poštovani,

zbog prekida električne mreže došlo je do kratkog zastoja u radu glavnog linka Metkom mreže.

Ukoliko nemate pristup internetu potrebno je  isključiti te  uključiti adaptere na električnu mrežu (utičnicu), prvo veći  zatim manji adapter i uređaji će proraditi.

Služba za korisnike .

Pročitaj više

Obavijest o zaprimanju novih zahtjeva za spajanje na internet mreži Metkom

Nakon nadogradnje i montaže nove opreme, za pružanje internet usluga,zaprimamo nove zahtjeve za spajanje.

Ovom prilikom se ispričavamo korisnicima Metkoma koji su zbog testiranja i zamjene dijela opreme imali određenih poteškoća prilikom korištenja interneta.

Vaš Metkom

Pročitaj više

Obavijest o radovima na internet mreži Metkom

Zbog nadogradnje i montaže nove opreme, za pružanje internet usluga, do daljnjega ne zaprimamo nove zahtjeve za spajanje. O nastavku zaprimanja zahtjeva i spajanju novih korisnika pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Vaš Metkom

Pročitaj više

Povećanje brzine jezgrenog linka na simetričnih 200 Mbps

Metkom internet je početkom ovog tjedna udvostručio ukupnu brzinu glavnog jezgrenog linka na 200 Mbps simetrično (200 Mbps download i 200 Mbps upload). Uz ulaganje u nedavno nabavljeni novi jezgreni ruter nove generacije s ukupno 9 jezgri i konstantan rast korisnika, povećanje kapaciteta glavnog linka prirodan je slijed događanja u sklopu najpovoljnije usluge širokopojasnog pristupa internetu u Hrvatskoj.

 

Kada smo prije dvije godine razgovarali o potrebama građana Metkovića, jedna od stvari koje smo zamislili je baš Metkom internet. Uz punu podršku gradonačelnika Bože Petrova i Grada Metkovića, pokrenuli smo Metkom internet, a gotovo esksponencijalan rast korisnika iz mjeseca u mjesec najbolji je dokaz da smo na pravom putu. Stalno ulažemo u resurse i pratimo tehnološke trendove i to se i našim korisnicima i nama vidljivo isplaćuje, rekao je Mislav Gluščević, voditelj IT odjela u tvrtci Metković razvoj.

Novi jezgreni usmjerivač ima čak 9 jezgri

Novi jezgreni usmjerivač ima čak 9 jezgri

Metkom internet u manje od pola poslovne godine zauzeo je snažnu poziciju na tržištu pružatelja pristupa internetu te kontinuirano nastavlja  ulagati u kapacitete jezgrene mreže i kvalitetu usluge, kako tehničke tako i korisničke. Također ulaže i u ljudske potencijale te trenutno raspolaže s dvije ekipe tehničara. Korisnička služba dostupna je svakog radnog dana od 8 do 18 sati od ponedjeljka do subote, a za korisnike je na raspolaganju i besplatan broj 0800 200 219. Danas je drugi najpopularniji pružatelj pristupa internetu u Metkoviću i okolnim prigradskim naseljima.

Pročitaj više

Novo radno vrijeme subotom

Dragi korisnici!

Zbog učestalih zahtjeva i povećanja obujma posla, od sada smo vam dostupni i subotom!

Novo radno vrijeme korisničke podrške subotom je od 8 do 18 sati, a možete nas kontaktirati na besplatni telefon korisničke podrške 0800 200 219 ili nas posjetiti u našem sjedištu na adresi Ulica Kralja Zvonimira 22 u Metkoviću.

Radnim danima u sjedištu smo dostupni od 8 do 15 sati, a telefonska podrška vam je dostupna do 18 sati.

Naravno, dostupni smo i emailom na adresi podrska@metkom.hr ili nafacebooku.

Pročitaj više

Preuzmite svoje korisničke upute

Objavili smo korisničke upute za korisnike Metkoma!
Knjižica sadrži odgovore na najčešća pitanja naših korisnika s detaljnim ilustracijama kako bi vam omogućili što lakše snalaženje pri korištenju Metkoma!

Korisničke upute možete preuzeti ovdje.

Pročitaj više

Otvorene prijave za Metkom internet

Napokon su otvorene prijave za Metkom internet! 

Potrudili smo se osigurati vam ponudu kakva, koliko je nama poznato, u Hrvatskoj još nije viđena! Pakete smo prilagodili ekonomskoj situaciji i zahtjevima na tržištu te se odlučili ponuditi i fizičkim osobama i tvrtkama najpovoljniji pristup internetu bez ograničavanja prometa (tzv. flatrate) po cijenama koje se kreću već od 50 kn mjesečno (PDV je uključen u cijenu).

Što je u ponudi?

Naša ponuda sastoji se od dva paketa za fizičke osobe i tri paketa za tvrtke, pa vjerujemo da će svatko pronaći paket po svojim željama. Jedna od najzanimiljivijih stvari je ta da za korištenje Metkom interneta nije potrebna telefonska linija! Dodatno smo korisnicima omogućili i opciju X2, čijom aktivacijom oni zahtjevniji surferi za malu naknadu mogu udvostručiti brzinu uploada, ionako već veću no što drugi pružatelji usluga to uobičajeno nude.

Korisnička i tehnička podrška

Naša korisnička i tehnička podrška dostupna je na broju telefona 020 681 866, putem e-maila na info@metkom.hr a možete nas pratiti i na facebook stranici.

Pozivamo vas da provjerite dostupnost usluge na vašoj lokaciji, proučite ponudu i isprobate naš besplatni kalkulator troškova te ispunite zahtjev za spajanjem ako se odlučite postati naš korisnik.

Pročitaj više